Consult

Acerta Consult implementeert nieuwe car policy bij Pomuni

Acerta Consult implementeert nieuwe car policy bij Pomuni
Acerta Consult implementeert nieuwe car policy bij Pomuni
De car policy die we met Acerta Consult uitwerkten, geeft ons een gerust gevoel. Misverstanden rond ons wagengebruik komen praktisch niet meer voor.
Nele Muyshondt,HR Manager

Pomuni, opgericht in 1927, is gespecialiseerd in aardappelproducten. Het bedrijf telt 4 units in België en Frankrijk en het hoofdkantoor ligt in Oelegem, Antwerpen.

Aardappelleverancier Pomuni levert aardappelen en aardappelpureeproducten aan retailers, groothandels en foodservices. De organisatie groeit sterk en gaat resoluut voor kwaliteit. Ook in zijn personeelsbeleid. “We wilden onze medewerkers een professionele car policy aanbieden en zochten daarvoor een partner”, vertelt Nele Muyshondt, HR Manager bij Pomuni.

“We weten dat de juridische consultants van Acerta Consult altijd snel en grondig te werk gaan. Eén telefoontje naar Acerta volstond om een oplossing voor te stellen,” legt Nele uit. Een legal consultant ging langs bij Pomuni en overliep samen met de HR Manager de nodige administratie. Op een checklist duidde Pomuni aan wat voor hun werknemers belangrijk was. Daarop bezorgde de consultant een eerste voorstel. Na enkele aanpassingen was de car policy klaar voor gebruik.

“Nu zorgen we ervoor dat elke nieuwe medewerker deze policy ondertekent. De afspraken staan klaar en duidelijk op papier en misverstanden rond ons wagengebruik komen praktisch niet meer voor. Dat geeft een gerust gevoel,” vindt Nele. “Acerta Consult bood hier alweer een uitstekende service, zoals wij gewoon zijn in de jarenlange relatie die we met Acerta hebben.”

Meer weten?

Contacteer ons.